Επίθεση με βιτριόλι: Εχει καεί όλο το πρόσωπό της - Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

Παρασκευή 22.05.2020

Έχει καεί όλο το πρόσωπό της. Μίλησα με έναν καθηγητή, χημικό, και μου είπε ότι η ποσότητα της ουσίας που της έριξε ήταν μεγάλη και μπορεί να δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση μόνο να της προκαλέσει βλάβη, αλλά και να τη σκοτώσει είπε σήμερα, μιλώντας στον Alpha, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, Απόστολος Λύτρας.

Η άτυχη 34χρονη δέχθηκε την επίθεση, από μία μαυροντυμένη γυναίκα, το μεσημέρι της Τετάρτης, κι ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

"Μου φάνηκε οικείο πρόσωπο", λέει η 34χρονη για τη δράστρια

"Δεν αποκλείω να την γνωρίζω. Ίσως να είναι κάποια γνωστή μου. Τώρα που ανασύρω μνήμες από τις εικόνες της επίθεσης, μου φαίνεται οικείο πρόσωπο. Προσπαθώ να θυμηθώ από ποιο περιβάλλον. Νομίζω ότι θα τα καταφέρω και θα θυμηθώ", φέρεται να είπε η 34χρονη, θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, στη δεύτερη ολιγόλεπτη επαφή που είχε με αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η σοκαρισμένη γυναίκα φαίνεται να άλλαξε κατά πολύ αυτά που είχε πει αρχικά στις πρώτες της αναφορές, κάτι που δικαιολογείται σε έναν βαθμό από τον αρχικό φόβο και τα όσα τραγικά υπέστη. Αν και στην πρώτη συνάντησή της με τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., είχε αναφέρει πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει ποια ήταν η δράστιδα και την αιτία που θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την αποτρόπαια πράξη, τώρα φαίνεται πως εμμέσως επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για προσωπικό ζήτημα.

Τι λέει η αστυνομία

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται τη σοβαρή υπόθεση είναι αισιόδοξοι πως τις επόμενες ημέρες η 34χρονη γυναίκα θα καταφέρει να τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην εξέλιξη των ερευνών, ενώ και εκείνοι θα επιδιώξουν εντονότερες, συχνότερες και μεγαλύτερες επαφές μαζί της.

Ενδεχομένως, η άτυχη γυναίκα θα θυμηθεί την "μαυροφορεμένη" γυναίκα ή τουλάχιστον το περιβάλλον από το οποίο προέρχεται. Αρχικά έχουν πάρει κάποιες καταθέσεις, τουλάχιστον 10, από το κοντινό οικογενειακό, φιλικό, εργασιακό περιβάλλον αλλά και από πρόσφατες και προηγούμενες προσωπικές σχέσεις, αναζητώντας άτομα που θα μπορούσαν να μπουν στην διαδικασία να της κάνουν κακό με αυτόν τον φρικτό τρόπο. Από τις πρώτες επαφές με αυτόν τον κύκλο ατόμων, οι αστυνομικοί δεν φαίνεται, προς το παρόν, να έχουν αντλήσει στοιχεία, που θα μπορούσαν να προσδιορίσουν το περιβάλλον από το οποίο προέρχεται η δράστιδα.

 

 

 

 

thetoc

Δειτε επισης...

σχετικά άρθα της κατηγορίας...