Έγκυος η Μαρία Μενούνος - Περιμένει δίδυμα

Τετάρτη 06.01.2021

Η Μαρία Μενούνος μόλις αποκάλυψε πως περιμένει δίδυμα!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς σε πρόσφατη συνέντευξή της πως μαζί με το σύζυγό της, Keven Undergaro, θα γίνουν γονείς. «Είναι όμορφο, [και] θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Los Angeles δεν το έχει αυτό».

Το Νοέμβριο του 2019, είπε στο ET πως σκέφτονται σοβαρά να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. «Σήμερα, ο Kevin τελείωσε επιτέλους με τα χαρτιά… Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα, να έχουμε μικρές Μαρίες και Kevin να τρέχουν τριγύρω».

Σε συνέντευξή της στις 15 Δεκεμβρίου 2020, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η μητέρα της, Λίτσα, έπασχε από COVID-19. «Αυτό που συνεχίζω να λέω στη μαμά μου είναι: ‘Θα βελτιωνόμαστε κάθε λεπτό, κάθε μέρα, μαμά. Κάθε λεπτό κάθε μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Αυτό είναι το μάντρα μου’. Χθες, της είπα: ‘Πρέπει να γίνεις δυνατή, πρέπει να παραμείνεις – έρχονται τα εγγόνια σου, μπορεί να μην τα βλέπεις ακόμη όμως σίγουρα θα εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο’. Θα έλεγα μια συγκεκριμένη στιγμή, αλλά δεν θα το μοιραστώ ακόμα», είπε.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 


missbloom