Επιθεώρηση Παπαδογιάννη σε Αντλιοστασία Ο.Α.Κ.

Τρίτη 12.01.2021

Αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης που λειτουργούν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, επιθεώρησε το πρωί της Τρίτης 12/01/2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ο κ. Παπαδογιάννης διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού των συγκεκριμένων πεπαλαιωμένων μονάδων, των οποίων η συντήρηση τα προηγούμενα χρόνια έγινε με μη αποτελεσματικό τρόπο, με αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις σήμερα να κρίνονται απολύτως αναγκαίες.

Συνοδευόμενος από κλιμάκιο του Ο.Α.Κ. το οποίο απαρτίζονταν από τους: Διευθυντή Υδραυλικών Έργων, κ. Μάρκο Πατρελάκη, τον Διευθυντή Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων, κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη, τον Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Στράτο Μηλιδάκη, στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες, πραγματοποίησε επιτόπιες αυτοψίες στα παρακάτω αντλιοστάσια: Μυλωνιανών, Πατελαρίου, Γερανίου και Βλητέ.

«Η εικόνα που αντικρύσαμε αν μη τι άλλο μας προκάλεσε προβληματισμό. Παράλληλα όμως έθεσε και σε πλήρη κινητικότητα τον «εσωτερικό» μας μηχανισμό προκειμένου οι ήδη δρομολογημένες παρεμβάσεις, να γίνουν σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε υποβάλλει ένα αρκετά ώριμο και τεκμηριωμένο αίτημα για χρηματοδότηση από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε αυτές τις μονάδες. Θα επανέλθουμε, καθώς όπως διαπιστώσαμε, οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και επιτακτικές. Οι μονάδες αυτές, αποτελούν πολύτιμα «περιουσιακά» στοιχεία του Ο.Α.Κ. αλλά και απαραίτητα εργαλεία για την λειτουργία των μονάδων μας και δεν μπορούμε να τα αφήσουμε στο έλος, όπως συνέβη στο παρελθόν», δήλωσε μετά το πέρας των αυτοψιών του στα αντλιοστάσια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.


Πηγή: typoskritis.gr