Φθινοπωρινές εξερευνήσεις στην πόλη!

Δευτέρα 06.09.2021

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με νέες εξερευνήσεις για όλη την οικογένεια! Το Exploration μάς προσκαλεί να γίνουμε τουρίστες στην πόλη μας και να την ανακαλύψουμε μέσα από το παιχνίδι!
Ελάτε να διαβάσουμε χάρτες και παλιές ιστορίες, να εξερευνήσουμε μνημεία και δημόσια κτίρια, να λύσουμε γρίφους και να αποκρυπτογραφήσουμε μυστικά. Αυτό τον μήνα ανακαλύπτουμε ιστορίες από το Παλιό Ηράκλειο, και κυνηγάμε τους Θεούς του Ολύμπου στα σοκάκια της πόλης μας
Διαλέξτε τη θεματική που σας αρέσει περισσότερο και δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας. Και… η εξερεύνηση στην πόλη ξεκινά!
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2 0 2 1
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ:
Παρασκευή 10 Σεπτέμβριου, 06.00 – 07.30 μ.μ. | Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Ελευθερίας
ΜΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ:
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, 06.00 – 07.30 μ.μ. | Σημείο εκκίνησης: Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας
ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ:
Παρασκευή 24 Σεπτέμβριου, 06.00 – 07.30 μ.μ. | Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Ελευθερίας
Οι πολιτιστικές διαδρομές είναι ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, μνημεία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Απευθύνονται σε γονείς και παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν (1) ενήλικα και ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να ξεπερνά τα δέκα (10 άτομα). Το κόστος συμμετοχής είναι 12€/άτομο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών και των ερμηνευτών μας, ενώ παρέχεται ατομικό εκπαιδευτικό υλικό ανά οικογένεια/ομάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail edu@exploration.gr η στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Πηγή: kritipress.gr