Σάνον Ντόχερτι: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο – Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που ανέβασε

Παρασκευή 08.10.2021


Η Σάνον Ντόχερτι συγκλόνισε πρόσφατα σε τηλεοπτική της συνέντευξη όπου υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα συνεχίσει να δίνει τη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

Όμως πριν από λίγες ώρες, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει για τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, που είναι ο Οκτώβριος, η Σάνον Ντόχερτι ανέβασε δύο  συγκλονιστικές φωτογραφίες της στο instagram και περιγράφει το δικό της προσωπικό ταξίδι από την πρώτη διάγνωση με καρκίνο του μαστού στη δεύτερη.

Όπως σημειώνει η σταρ που έγινε γνωστή παγκοσμίως από τον ρόλο της ως Μπρέντα στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, είναι αυτές οι φωτογραφίες όμορφες; Όχι, αλλά είναι αληθινές και ελπίζω, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε όλοι να έχουμε μεγαλύτερη γνώση αλλά και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος.

Ελπίζω να ενθαρρύνω ανθρώπους να κάνουν μαστογραφία, να κάνουν τους τακτικούς ελέγχους τους, να ξεπεράσουν τον φόβο και να αντιμετωπίσουν ό,τι ενδεχομένως βρεθεί μπροστά τους. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς έχει βιώσει κάτι τέτοιο.

Επίσης, εγώ έχω κουραστεί. Μου φτιάχνω τη διάθεση φορώντας τις αστείες πιτζάμες που η φίλη μου Κρίστι μου χάρισε. Αλήθεια μου έφτιαξαν τη διάθεση; Ναι. Μοιάζω γελοία και μέσα σ’ αυτήν τη γελοιότητα, μπόρεσα να γελάσω με τον εαυτό μου. Το χιούμορ με βοήθησε να ξεπεράσω αυτό που φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω όλοι να βρούμε χιούμορ στο αδύνατο”.

Ντόχερτι: Θα συνεχίσω να μάχομαι για τη ζωή μου
Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στο “Good Morning America” η Σάνον Ντόχερτι μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και τόνισε ότι δεν ήθελε να ζει τη ζωή της λες και τελειώνει ο χρόνος της.

“Ποτέ δεν ήθελα να λειτουργώ σαν να πεθαίνω, σαν να σβήνω πράγματα από τη λίστα μου, επειδή θα συνεχίσω να δίνω μάχη για τη ζωή μου” τόνισε η 50χρονη ηθοποιός και σημείωσε ότι περνά χρόνο με φίλους και την οικογένειά της, ενώ ταυτόχρονα εργάζεται.

“Πολλοί άνθρωποι που έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο στο στάδιο 4, τους ξεγράφουμε. Εικάζουμε ότι δεν μπορούν να εργαστούν ή δεν έχουν όλες τις ικανότητές τους. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια” ξεκαθάρισε και επεσήμανε: “Πιστεύω πως η δουλειά πάντα με γέμιζε, αλλά κατά έναν τρόπο πλέον με γεμίζει ακόμη περισσότερο”.

Να σημειωθεί πως η Ντόχερτι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ για πέντε χρόνια έδειχνε πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημα.

 

Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2020, πάλι σε τηλεοπτική της εμφάνιση στο GMA, επιβεβαίωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε: “Θα μαθευτεί σε λίγες ημέρες ή σε καμιά εβδομάδα ότι πλέον είμαι στο στάδιο 4, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό το ποτήρι αυτό για πολλούς λόγους. Είμαι τρομοκρατημένη. Φοβάμαι αρκετά” είχε πει.

Ο καρκίνος σε στάδιο 4 σημαίνει ότι έχει κάνει μετάσταση σε άλλα μέρη του σώματος.

Τον Οκτώβριο του 2020, η Σάνον Ντόχερτι είχε πει στο Entertainment Tonight ότι ήταν ο σκύλος της Μπόουι που ανίχνευσε την ασθένειά της, με το γερμανικό ποιμενικό να μυρίζει επανειλημμένα την περιοχή όπου αργότερα εντοπίστηκε ο όγκος.

Όταν επέστρεψα από το χειρουργείο, η Μπόουι είχε εντοπίσει ξανά το σημείο σωστά. Όταν έκανα την πρώτη μου χημειοθεραπεία, μύριζε όλο μου το σώμα ξανά και ξανά. Ήταν πολύ προστατευτική πάντα, αλλά τώρα έχει γίνει υπερπροστατευτική. Είναι δύσκολο να με πλησιάσει κάποιος όταν εκείνη είναι κοντά” είχε πει η ηθοποιός.

 

madata.gr

Δειτε επισης...

σχετικά άρθα της κατηγορίας...