Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο δικηγόρος αδελφός του. Η γνωριμία ο γάμος και το γεύμα με τη σύζυγό του

Τετάρτη 15.12.2021

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον Στάθη παναγιωτόπουλο. Ο γνωστός συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα παντρεύτηκε την 1η Νοεμβρίου, μετά από γνωριμία εξπρές με νεότερη γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή TLIVE, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, απαθανατίστηκε να τρώει χθες σε γνωστό εστιατόριο της Περαίας με την σύζυγό του

Ο μυστικός γάμος στην Αλόννησο μετά από γνωριμία λίγων μηνών
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η κοπέλα πήγε τον Ιούλιο να δουλέψει στο μαγαζί που διατηρεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο. Εκεί γνωρίστηκαν και μέσα σε λίγους μήνες- μόλις 4 μήνες για την ακρίβεια- οι δυο τους παντρεύτηκαν!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γάμος τους έγινε την 1η Νοεμβρίου, από τον δήμαρχο Αλοννήσου, μαζί με δύο μάρτυρες και ακόμη ένα φιλικό ζευγάρι. Σε πολύ στενό κύκλο δηλαδή…

 Το θύμα ενημέρωσε την τωρινή σύντροφό του για την υπόθεση
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατηγορεί για τη δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών της, μίλησε με την νέα σύντροφο -και νυν σύζυγο- του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για να την ενημερώσει για την υπόθεση πριν τον παντρευτεί.

«Εγώ μέσα Αυγούστου την ενημέρωσα σχετικά. Αυτός δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και παντρεύτηκαν» είπε η κοπέλα στην εκπομπή TLIVE.

Αδερφός Στάθη Παναγιωτόπουλου: Δεν θα τον εκπροσωπήσω ως δικηγόρος
Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αν και δικηγόρος, δεν θα τον εκπροσωπήσει στο δικαστήριο όπως είπε.

«Δε θα τον εκπροσωπήσω εγώ. Δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση. Ενδεχομένως να είχε διστάσει να το πει σε εμένα παρότι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος. Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αλλά δεν το ήξερα. Το πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ… Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε. Έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε, δεν είναι προσχηματική η συγνώμη του. Είναι πραγματική» είπε ο αδερφός του.

 

newsit

madata.gr