Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά ο θείου του - Οι Φαρισαίοι. Είναι όσοι απολάμβαναν. Τι λένε φίλοι και συνεργάτες

Σάββατο 18.12.2021

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά όσα εξέπεμπε το κανάλι του
Ξεσπά ο  θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για φαρισαίους οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι Φαρισαίοι της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

Νέες καταγγελίες

Η αρχή έγινε με την καταγγελία της 30χρονης πρώην συντρόφου του, η οποία δήλωσε πως ο παρουσιαστής ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο εκδικητικής πορνογραφίας. Έπειτα κι άλλες καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται εκτός των Ράδιο Αρβύλα.

Η νεαρή κοπέλα η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της καταγγελίας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος. Την ίδια στιγμή το κλίμα στους «Ράδιο Αρβύλα» ήταν και εξακολουθεί να είναι βαρύ, καθώς το σοκ είναι μεγάλο για τους επί χρόνια συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους τηλεθεατές ότι δεν γνώριζαν τα όσα έκανε ο φίλος και συμπαρουσιαστής τους.

Μάλιστα, οι «Ράδιο Αρβύλα» προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και ηθικής βλάβης την οποία δέχτηκαν εκείνοι και η εκπομπή.

Οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλο άρχισαν να πληθαίνουν με το πέρας των ημερών. Η τραγουδίστρια Χρύσα κατήγγειλε πως όταν ήταν ανήλικη ο παρουσιαστής την είχε ακολουθήσει στις τουαλέτες και της έλεγε χυδαιότητες, ενώ πρώην εργαζομένη των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα, προχωρώντας στην καταγγελία πως ήξεραν τη συμπεριφορά του και «δεν δέχεται το σύννεφο από το οποίο έπεσαν».

«Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι», είπε.

Μετά το σάλο της υπόθεσης το υπουργείο Δικαιοσύνης μελετά αυστηρές νομικές διατάξεις για την προσωπική διαρροή βίντεο και υπάρχουν σκέψεις να μετατραπεί σε κακούργημα.

«Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ»
Σοκαρισμένη δηλώνει η Δήμητρα Λημνιού, ηθοποιός και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η ηθοποιός καταδικάζει τις πράξεις του παρουσιαστή, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα του άλλου και να προβάλει ιδιωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

«Έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα. Με τον Στάθη είχαμε φιλική σχέση γιατί είχαμε συνεργαστεί το 2011 στην ταινία Pokerface και από τότε είχαμε φιλική σχέση. Όταν βγαίναμε κάποιες φορές μετά τις παραστάσεις είχε μία διάθεση να φλερτάρει, όχι απέναντί μου, γιατί τα όρια μου ήταν πιο καθαρά. Αυτό ήταν σε πλαίσια, όσο ήμουν μπροστά, που δεν πρόσβαλε τις κοπέλες, ήταν σε πλαίσιο φιλοφρόνησης και κολακείας», είπε.

«Όσα βγαίνουν στον αέρα με έχουνε εξοργίσει. Η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη, ανήκουστη. Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα τη δική μου. Να βγει κάποιος και να δημοσιεύσει τις προσωπικές στιγμές ενός κοριτσιού που είναι γυμνό και έρχεται σε σεξουαλική επαφή με ένα άντρα που έχει επιλέξει. Είναι μια πράξη  από τις χειρότερες κακοποιήσεις που μπορεί να υποστεί μία γυναίκα ή ένας άντρας».

«Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Δεν θα μπορούσε να επανορθώσει από τη στιγμή που βγήκαν στον αέρα αυτά τα πράγματα. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ», κατέληξε.

Σοκαρισμένοι φίλοι & συνεργάτες – Δεν μπορούν να πιστέψουν την πράξη του

Σοκαρισμένοι δηλώνουν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» φίλοι και συνεργάτες του πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Μετά τις κατηγορίες και τον σάλο που έχει ξεσπάσει κατά του παρουσιαστή, η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην Αλόννησο και μίλησε με συνεργάτες και φίλους του.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα διότι δεν έχει καμία σχέση η εικόνα που προβάλλεται με τον άνθρωπο που ήταν. Έπαθα σοκ. Είναι ασύλληπτο, σαν να λέμε η μέρα με τη νύχτα. Είναι ασύλληπτο, μιλάμε για παράνοια. Τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Στάθη», λέει ο Κώστας Μαυροχωρίδης, εκπαιδευτής καταδύσεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Θα έπρεπε να ντραπεί την οικογένειά του», λέει από τη μεριά της κάτοικος του νησιού, ενώ παρόμοια είναι και τα συναισθήματα πρώην συνεργάτη του παρουσιαστή.

«Δεν το περίμενα από τον Στάθη. Ένιωσα άσχημα για την καταγγελία. Δεν είναι πράγματα που πρέπει να γίνονται αυτά. Δεν είχε δείξει σε μένα τέτοια δείγματα. Ήταν ένας άνθρωπος αρκετά καλός απέναντί μου. Νιώθω θυμό, νιώθω άσχημα, δεν έχουν κατασταλάξει τα συναισθήματα μέσα μου», λέει ο συνεργάτης

megatv

madata.gr

Δειτε επισης...

σχετικά άρθα της κατηγορίας...