Jennifer Lopez | 8 κάνονες που αναγκάζει τους συντρόφους της να ακολουθούν

Τρίτη 10.05.2022

Τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος που βγαίνει με τη μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη.

Όσο κι αν η Jennifer Lopez βρήκε το λιμάνι της στην αγκαλιά του Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ίδια είχε περάσει από διάφορες σχέσεις, μαθαίνοντας διάφορα πράγματα για τον εαυτό της, στις οποίες, ωστόσο, έθετε τα όριά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σούπερ σταρ ανάγκαζε τους συντρόφους της να ακολουθούν κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί της.

1. Όχι αφορμές περί απιστίας
Η τραγουδίστρια δεν έχει καμία ανοχή στο κεφάλαιο απιστία, γι'αυτό δεν ήθελε ποτέ να νιώθει πως οι σύντροφοί της δεν της είναι πιστοί. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, εξηγούσαν πως αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez. "Δεν έχει σημασία αν την απάτησε ή όχι. Δεν αντέχει τον φόβο της απιστίας να υπάρχει στον αέρα μεταξύ τους. Τη στιγμή που η εμπιστοσύνη της θα διαλυθεί, δεν υπάρχει γυρισμός", είχε δηλώσει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

2. Απαγορεύονται οι γυναίκες αεροσυνοδοί
Εξαιτίας μίας φήμης περί απιστίας από την πλευρά του Marc Anthony με μία αεροσυνοδό κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Lopez έχει τον κανόνα να μην υπάρχει γυναίκα στο ιδιωτικό τζετ των συντρόφων της, σύμφωνα με είδηση του Fox News.

3. Έχει τον έλεγχο του κινητού τους
Κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον A-Rod, πληροφορίες ανέφεραν πως η τραγουδίστρια ζητούσε το κινητό του ανά πάσα στιγμή, ύστερα από τις φήμες που ήθελαν τον σύντροφό της να μιλάει με μία σταρ από ριάλιτι εκπομπή.

4. Περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ
Ο σύντροφος της Lopez δεν μπορεί να παρεκτρέπτεται, γι'αυτό και η ίδια είχε βάλει στον Rodriguez τον περιορισμό των 3 ποτών, όταν έβγαινε έξω. Η ίδια από την άλλη δεν πίνει, ούτε καπνίζει, καθώς όπως έχει δηλώσει κάνει πολύ κακό στην υγεία, αλλά και στο δέρμα της. Τουλάχιστον με τον Affleck, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, αφού ο ίδιος εξαιτίας του αλκοολισμού του, απέχει εντελώς από κάθε ποτό.

5. Θέλει να έχουν καλή φυσική κατάσταση
Η αλήθεια είναι πως κάθε σύντροφος της Lopez ήταν γυμνασμένος και υγιής και ακολουθούσε healthy συνήθειες. Για εκείνη αποτελεί προϋπόθεση, γι' αυτό όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck χρειάστηκε να τον βάλει ξανά στον σωστό δρόμο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Star, η τραγουδίστρια έβαλε τον Affleck σε αυστηρή δίαιτα και ένα πρόγραμμα γυμναστικής. "Όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν, ο Ben σηκωνόταν στις 5 το πρωί, για να πάει στο γυμναστήριο με τη J.Lo. Ήταν συνειδητοποιημένος να μοιάζει με έναν τύπο που θα του άξιζε να βγαίνει με τη μεγαλύτερη σταρ του Hollywood", είχε δηλώσει πηγή.

6. Δεν επιθυμεί να κάνει άλλα παιδιά
Η ίδια είναι ξεκάθαρη με κάθε σύντροφό της πως δε βρίσκεται καθόλου σε αυτή τη φάση. Και είναι κάτι που από την αρχή ήταν και για τον Affleck προϋπόθεση. Εξάλλου και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους, συνεπώς επικεντρώνονται στο πώς μπορούν να μεγαλώσουν καλούς ενήλικες, δεδομένου ότι τα 5 που έχουν συνολικά είναι αρκετά πολλά.

7. Οφείλουν να την ικανοποιούν σεξουαλικά
Όπως ανέφερε δημοσίευμα του Marca, η Lopez παρέδωσε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο στον Affleck, με τον οποίο σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπου ένα από τα καθήκοντά του είναι να χαρίζει στιγμές πάθους στη σύντροφό του, τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

8. Πρέπει να τα πηγαίνουν καλά με τον Marc Anthony
Δεδομένου ότι ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί πατέρας των παιδιών της Lopez και σημαντικό κομμάτι της ζωής της, η τραγουδίστρια ήταν ξεκάθαρη πως όποιος βρίσκεται δίπλα της, θα πρέπει να τα πηγαίνει καλά με τον πρώην σύζυγό της. Όπως είχε δηλώσει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του Anthony, δεν τον ενδιαφέρει ούτε με ποιον βγαίνει, αλλά ούτε πού μένει, παρά το ότι είναι χαρούμενη. "Το βλέπει σαν αν ο Ben την κάνει ευτυχισμένη, τότε πρέπει να είναι με τον Ben. Θέλει να ζήσει μία ζωή που της φέρνει ευτυχία και πραγματικά το εννοεί", είχε αναφέρει η πηγή.

madamefigaro.gr