Συνάντηση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «νότια παράκαμψη Ρεθύμνου»

Σάββατο 06.08.2022

Ενημερωτική συνάντηση στο Ρέθυμνο με θέμα τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «νότια παράκαμψη Ρεθύμνου» συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Ξυλούρης. Η μελέτη του έργου προγραμματίζεται να εξεταστεί στο πλαίσιο της προσεχούς συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Κατάστημα Ρεθύμνης με την συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή και είχε στόχο τη διεξαγωγή παραγωγικού διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς του έργου. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Θοδωρής Νίνος, στελέχη του Δήμου Ρεθύμνου και εκπρόσωποι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ). Τον φορέα του έργου Ο.Α.Κ. Α.Ε. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Λευτέρης Κοπάσης και οι Δ/ντές Γιώργος Αγαπάκης και Βαγγέλης Μαμαγκάκης.
Επίσης, παραβρέθηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Κακογιαννάκης, Αλέκος Μαρινάκης και Νίκος Μανουσάκης, ο Δ/ντης Μαρίνος Κριτσωτάκης και στελέχη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης.