Σεργουλόπουλος: Ζητώ απ' τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι ισότιμη με τις άλλες

Τρίτη 23.05.2023

Το δικό του αίτημα του απηύθυνε προς την νέα κυβέρνηση της Ελλάδας, που θα σχηματιστεί σε λίγο καιρό, ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» είπε στον τηλεοπτικό αέρα, ότι το βράδυ των εκλογών και όσο βρισκόταν στο πάνελ της ΕΡΤ, εξέφρασε μια επιθυμία του προς τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει.

Ζήτησε, όπως είπε, η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί, όποια και να είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά του, ως μονογονεϊκή, ώστε να είναι ισότιμη με τις υπόλοιπες οικογένειες.

«Ζητώ από την καινούρια κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες οικογένειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατά τη διάρκεια συζήτησης με τη Τζένη Μελιτά, Λένα Αλκαίου.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει μια κόρη, συμφώνησε με τη σειρά της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και στη συνέχεια, περιέγραψε μια δική της εμπειρία.

Είπε συγκεκριμένα: «Να σας πω τι έχω παρατηρήσει. Η κόρη μου είναι στην έκτη Δημοτικού και το βιβλίο της Γλώσσας λέει: οικογένεια είναι μαμά-μπαμπάς-παιδί-παππούς-γιαγιά. Γιατί πρέπει το 2023 η οικογένεια να είναι μόνο αυτή; Υπάρχουν κι άλλες μορφές οικογένειας. Δεν μπορεί λοιπόν ένα βιβλίο να επιβάλλει στο παιδί ότι αυτή είναι η οικογένεια. Δεν είναι μόνο αυτή η οικογένεια, υπάρχουν πολλές μορφές. Παιδιά που δεν έχουν μπαμπά ή μαμά και τα προσέχουν η γιαγιά ή ο παππούς. Της κόρης μου ευτυχώς της έχω εξηγήσει από μικρή και αναγνωρίζει την οικογένειά της. Τώρα αυτό δεν είναι λιγάκι άβολο; Είναι πολλοί άνθρωποι που κάνουν παιδιά χωρίς σύντροφο για διάφορους λόγους, δεν έχουν το δικαίωμα;»

«Πες ότι δύο άνθρωποι είναι μαζί και ο ένας γονιός παθαίνει κάτι. Το παιδί αυτό τι θα γίνει; Μπορεί να μείνει έκθετο και να πάει στο ορφανοτροφείο. Είναι πολλά τα θέματα και ζητάμε από το Κράτος να το δει αλλιώς το θέμα» κατέληξε η Λένα Αλκαίου.

madata.gr

Δειτε επισης...

σχετικά άρθα της κατηγορίας...