87η ΔΕΘ: Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρήσεων στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Πέμπτη 01.06.2023

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους επιχειρηματίες - μέλη του απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Η έκθεση θα διαρκέσει από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα διαθέτει δικό του περίπτερο, στο οποίο μπορούν να φιλοξενηθούν επιχειρήσεις του Ηρακλείου έναντι συμβολικού τιμήματος.

Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στον χώρο της έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Η συμμετοχή στη ΔΕΘ έχει τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και εντάσσεται στο πρόγραμμα εξωστρέφειας που εκπονεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου για να βοηθήσει τα μέλη του στην αναζήτηση νέων αγορών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3MJvIPh έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν ν΄ απευθυνθούν στο Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, stefanoudaki@ebeh.gr.


Δειτε επισης...

σχετικά άρθα της κατηγορίας...