Θερμή υποδοχή Παυλόπουλου από τους κατοίκους στο Θράψανο Κρήτης

Κυριακή 09.06.2019

Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Καστέλι Πεδιάδος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκοπής Παυλόπουλος που ανακηρύχθηκε σε επίτιμο δημότη του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Μετά την τελετή ανακήρυξης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελίου και Βιάννου και είχε σύντομη συνομιλία με τον Μητροπολίτη κ.κ Ανδρέα.

Εν συνέχεια ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε το Θράψανο όπου πλήθος κόσμου έσπευσε να τον υποδεχθεί με θέρμη. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη κατασκευής ενός παραδοσιακού Θραψανιώτικου πιθαριού, όπως αυτά που περίτεχνα κατασκευάζουν κάτοικοι της περιοχής.

Στο Θράψανο, ο κ. Παυλόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, και ο ίδιος από την πλευρά του είπε ότι παίρνει δύναμη από τη ζεστασιά με την οποία οι άνθρωποι της περιοχής τον υποδέχθηκαν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πριν αναχωρήσει από το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Καστέλι, παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του ο δήμαρχος Μίνωα Πεδιάδος Ζαχαρίας Καλογεράκης.

 


Πηγή: daypress.gr