Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη - Σε ποιους αφήνει την περιουσία του

Δευτέρα 29.07.2019

Σε ηλικία 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο ασθένεια, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019. Όλο το διάστημα που πάλευε οι γιατροί ήταν συνεχώς μαζί του, όπως και η γυναίκα του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, μαζί με τα παιδιά, καθώς και τη αγαπημένη του αδελφή και τον ανιψιό του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Spirto», οι κληρονόμοι του είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ, καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της. Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα και το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του, ενώ σημαντικό μερίδιο λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

 

 

thetoc